2013. október 12., szombat

Logó

KÉSZEN VAN A LOGÓNK! Ez már végleges. :)

A logónk sok megpróbáltatáson ment keresztül, hisz a nevünk sok mindent megszabott, de kapcsolódnia kellett a versenyhez.
4 darab logó készült, de mindegyikben találtunk valami kifogást. Szerencsénkre van a csapatban egy Leti, aki nagyon szeret rajzolni, és nem okozott neki nehézséget, hogy ennyiszer újrarajzolja, és kijavítsa a mi kívánságaink szerint, ami persze napról napra változott! Végül 5. próbálkozásra megalkottuk közös erővel a logónkat.
Az alapötlet a csapatnévből ered. Már a nevünk is egy szójáték eredménye, a Tedd:Oda versenyen a TeddyDE csapatként, valami nagyon ütőset akartunk alkotni. A Teddy-ről mindenkinek a teddy-maci jutott az eszébe, viszont ott volt a DE utótag, ami a demokráciára utal. Na, akkor ezt a kettőt kellett egy képbe összegyúrni, és hozzátenni az egyéniségünket. Szóval a lecke fel volt adva...
Az első logótervet a rajzolója vetette el, a második próbálkozás túl cukira sikerült. Azt akartuk, hogy fiatalos, vagány és egyben komoly is legyen. A harmadik és negyedik vázlat közötti különbség csak egy betű... de az nagyon fontos volt! Viszont ez sem lett tökéletes: az egyéniség még mindig hiányzott. Ekkor jöttek a mentőötletek: legyen a felirat graffitis, olyan macit rajzoljon Leti, amit nem kevernek össze más figurákkal. Ez a rajz végre tükrözte az egyéniségünket, egyszóval: végre valahára meglett a logónk!!!


A logónk evolúciója:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése